Advertisement

Ρανια Τζιμα Αρναουτογλου - Ράνια Τζίμα: Θα κατέρρεα χωρίς τον Γαβριήλ - Είναι ο πιο ... : Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία από τον τηλεοπτικό σταθμό σκαϊ όπου ανέλαβε το ελεύθερο ρεπορτάζ από τη θεσσαλονίκη σχετικά με τα εργασιακά θέματα.

Ρανια Τζιμα Αρναουτογλου - Ράνια Τζίμα: Θα κατέρρεα χωρίς τον Γαβριήλ - Είναι ο πιο ... : Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία από τον τηλεοπτικό σταθμό σκαϊ όπου ανέλαβε το ελεύθερο ρεπορτάζ από τη θεσσαλονίκη σχετικά με τα εργασιακά θέματα.. Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται ο γαβριήλ σακελλαρίδης και η σύζυγός του ράνια τζίμα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού. Συμπλοκές οπαδών παοκ και αρη έλαβαν χώρα το βράδυ της πέμπτης 4/4/2019 κοντά στο γήπεδο της μεντ στην τούμπα. Τη στιγμή που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί στον αέρα του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του mega αποκάλυψε η ράνια τζίμα. Η ράνια τζίμα και ο γαβριήλ σακελλαρίδης περιμένουν από στιγμή σε στιγμή το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα είναι κορίτσι.

Η ράνια τζίμα ήρθε από τη θεσσαλονίκη για να αναδειχθεί ως δημοσιογράφος στην αθήνα και έχει κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιημένη από την πορεία της. Στην κάμερα της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται» και στον κώστα τσουρό μίλησε η ράνια τζίμα. Αλλά εγώ μόνο με έναν τέτοιο τύπο θα κατέληγα. Η ίδια μιλάει για την πορεία της μέχρι σήμερα. Η ράνια τζίμα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται» για την σχέση της με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο γαβριήλ σακελλαρίδη.

Έλενα Γαλύφα | celebrities Ειδήσεις | Yupiii.gr
Έλενα Γαλύφα | celebrities Ειδήσεις | Yupiii.gr from www.yupiii.gr
Αλλά εγώ μόνο με έναν τέτοιο τύπο θα κατέληγα. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του mega ανοίγει. Η anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του mega μίλησε για όλους και για όλα στο «the 2night show» το βράδυ της τετάρτης. Ο λοιμωξιολόγος που έκανε την ράνια τζίμα να γελάσει στα mega γεγονότα. Όλα όσα θα δούμε απόψε στην εκπομπή του γρηγόρη αρναούτογλου. Η σχέση της με τον γαβριήλ σακελλαρίδη και η μέρα που του είπε να χωρίσουν. Εκεί διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα σε. Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του mega, ράνια τζίμα.

Λίγο προτού εμφανιστεί live στις οθόνες μας από τη συχνότητα του mega, η ράνια τζίμα έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να πει για τη δουλειά και τη ζωή της.

Λίγο προτού εμφανιστεί live στις οθόνες μας από τη συχνότητα του mega, η ράνια τζίμα έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να πει για τη δουλειά και τη ζωή της. Η ράνια τζίμα, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του mega, «άνοιξε» την καρδιά της στην κάμερα της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται» και στον κώστα τσουρό. Όλα όσα θα δούμε απόψε στην εκπομπή του γρηγόρη αρναούτογλου. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του mega ανοίγει. Ο λοιμωξιολόγος που έκανε την ράνια τζίμα να γελάσει στα mega γεγονότα. Η ράνια τζίμα φιλοξενήθηκε στο στούντιο της εκπομπής «πάμε δανάη!» και μίλησε με την δανάη μπάρκα και τον άκη καβατζίκη. Η ίδια μιλάει για την πορεία της μέχρι σήμερα. Η ράνια τζίμα παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην μεσημεριανή εκπομπή της ναταλίας γερμανού καλύτερα δε γίνεται!. Η ράνια τζήμα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται» για την σχέση της με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο γαβριήλ σακελαρίδη. Η ράνια τζίμα όταν πληροφορήθηκε για τον θάνατο της μητέρας της από τον πατέρα της, εκείνη την στιγμή εργαζόταν για το δελτίο και άργησε να απαντήσει στις κλήσεις. Η σχέση της με τον γαβριήλ σακελλαρίδη και η μέρα που του είπε να χωρίσουν. Αλλά εγώ μόνο με έναν τέτοιο τύπο θα κατέληγα. Η ράνια τζίμα, επιτυχημένη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του μέγα, έσωσε την τιμή και την υπόληψη των συναδέλφων της όταν ο άδωνις γεωργιάδης δεν κατάλαβε σε ποιο ακριβώς κανάλι.

Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να κρύψω τη θηλυκότητα μου. Η ράνια τζίμα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται» για την σχέση της με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο γαβριήλ σακελλαρίδη. Συνεπής, ειλικρινής, με αστείευτο πάθος για τη δουλειά της, η ράνια τζίμα αποτελεί ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του mega καθώς έχει κατορθώσει να γίνει η καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών. Ο κόσμος πιστεύει για μένα ότι είμαι ξινή, σκληρή και άλλα ο σπύρος λάμπρου και η ράνια τζίμα έκαναν πρεμιέρα στην πρωινή ζώνη του alpha με τη νέα τους. Όλα όσα θα δούμε απόψε στην εκπομπή του γρηγόρη αρναούτογλου.

Η Ράνια Τζίμα εξηγεί γιατί την αποκαλούσε «χαζό» ο πατέρας ...
Η Ράνια Τζίμα εξηγεί γιατί την αποκαλούσε «χαζό» ο πατέρας ... from images32.inewsgr.com
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού. Καλεσμένη στην εκπομπή της δανάης μπάρκα, «πάμε δανάη» ήταν το πρωί της τρίτης η ράνια τζίμα. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία από τον τηλεοπτικό σταθμό σκαϊ όπου ανέλαβε το ελεύθερο ρεπορτάζ από τη θεσσαλονίκη σχετικά με τα εργασιακά θέματα. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του mega ανοίγει. Η ράνια τζίμα όταν πληροφορήθηκε για τον θάνατο της μητέρας της από τον πατέρα της, εκείνη την στιγμή εργαζόταν για το δελτίο και άργησε να απαντήσει στις κλήσεις. Τη στιγμή που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί στον αέρα του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του mega αποκάλυψε η ράνια τζίμα. Λίγο στρίμωξε στο χθεσινό δελτίο του mega τον άδωνι γεωργιάδη η ράνια τζίμα, λίγο και με αυταπόδεικτα πράγματα, κι έγινε χαμός. Η ίδια μιλάει για την πορεία της μέχρι σήμερα.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2016, λίγο πριν τη γέννηση της κόρης του, βρέθηκε χθες με.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η ράνια τζίμα στο καλύτερα δεν γίνεται και τον κώστα τσουρό κι αναφέρθηκε σε κάποια στάδια της ζωής της, που της προκάλεσαν ένταση αλλά και πόνο. Αλλά εγώ μόνο με έναν τέτοιο τύπο θα κατέληγα. Η ράνια τζήμα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται» για την σχέση της με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο γαβριήλ σακελαρίδη. Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «καλύτερα δε γίνεται» και στον κώστα. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2016, λίγο πριν τη γέννηση της κόρης του, βρέθηκε χθες με. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να κρύψω τη θηλυκότητα μου. Η ράνια τζίμα όταν πληροφορήθηκε για τον θάνατο της μητέρας της από τον πατέρα της, εκείνη την στιγμή εργαζόταν για το δελτίο και άργησε να απαντήσει στις κλήσεις. Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του mega, ράνια τζίμα. Η ράνια τζίμα, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του mega, «άνοιξε» την καρδιά της στην κάμερα της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται» και στον κώστα τσουρό. Η ράνια τζίμα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται» για την σχέση της με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο γαβριήλ σακελλαρίδη. Η ράνια τζίμα ήρθε από τη θεσσαλονίκη για να αναδειχθεί ως δημοσιογράφος στην αθήνα και έχει κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιημένη από την πορεία της. Λίγο προτού εμφανιστεί live στις οθόνες μας από τη συχνότητα του mega, η ράνια τζίμα έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να πει για τη δουλειά και τη ζωή της. Ο κόσμος πιστεύει για μένα ότι είμαι ξινή, σκληρή και άλλα ο σπύρος λάμπρου και η ράνια τζίμα έκαναν πρεμιέρα στην πρωινή ζώνη του alpha με τη νέα τους.

Αλλά εγώ μόνο με έναν τέτοιο τύπο θα κατέληγα. Συνεπής, ειλικρινής, με αστείευτο πάθος για τη δουλειά της, η ράνια τζίμα αποτελεί ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του mega καθώς έχει κατορθώσει να γίνει η καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών. Καλεσμένη στην εκπομπή της δανάης μπάρκα, «πάμε δανάη» ήταν το πρωί της τρίτης η ράνια τζίμα. Η ράνια τζήμα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται» για την σχέση της με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο γαβριήλ σακελαρίδη. Όλα όσα θα δούμε απόψε στην εκπομπή του γρηγόρη αρναούτογλου.

Ράνια Τζίμα - Αρναούτογλου: Ο πατέρας της, τα "σιρόπια ...
Ράνια Τζίμα - Αρναούτογλου: Ο πατέρας της, τα "σιρόπια ... from www.alphafreepress.gr
Ο λοιμωξιολόγος που έκανε την ράνια τζίμα να γελάσει στα mega γεγονότα. Εκεί διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ ανάμεσα σε. Όλα όσα θα δούμε απόψε στην εκπομπή του γρηγόρη αρναούτογλου. Η ράνια τζίμα, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του mega, «άνοιξε» την καρδιά της στην κάμερα της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται» και στον κώστα τσουρό. «εμείς βιοποριζόμαστε απολύτως από αυτή τη δουλειά, δεν είμαστε γόνοι κάποιας δυναστείας, ούτε εγώ ούτε ο γαβριήλ. Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «καλύτερα δε γίνεται» και στον κώστα. Η ράνια τζίμα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται» για την σχέση της με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο γαβριήλ σακελλαρίδη. Καλεσμένη στην εκπομπή της δανάης μπάρκα, «πάμε δανάη» ήταν το πρωί της τρίτης η ράνια τζίμα.

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του mega, ράνια τζίμα.

Λίγο στρίμωξε στο χθεσινό δελτίο του mega τον άδωνι γεωργιάδη η ράνια τζίμα, λίγο και με αυταπόδεικτα πράγματα, κι έγινε χαμός. Η ράνια τζίμα, επιτυχημένη παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του μέγα, έσωσε την τιμή και την υπόληψη των συναδέλφων της όταν ο άδωνις γεωργιάδης δεν κατάλαβε σε ποιο ακριβώς κανάλι. Τη στιγμή που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί στον αέρα του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του mega αποκάλυψε η ράνια τζίμα. Λίγο προτού εμφανιστεί live στις οθόνες μας από τη συχνότητα του mega, η ράνια τζίμα έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να πει για τη δουλειά και τη ζωή της. Τον ηθοποιό χάρη σώζο την anchorwoman ράνια τζίμα τον μοναδικό πειρατή στην ελλάδα «πειρατή του θερμαϊκού» το τηλεπαθητικό ζευγάρι amazing dio και elina που έφτασε στον τελικό. Συνεπής, ειλικρινής, με αστείευτο πάθος για τη δουλειά της, η ράνια τζίμα αποτελεί ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του mega καθώς έχει κατορθώσει να γίνει η καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών. Η ίδια μιλάει για την πορεία της μέχρι σήμερα. Η ράνια τζίμα όταν πληροφορήθηκε για τον θάνατο της μητέρας της από τον πατέρα της, εκείνη την στιγμή εργαζόταν για το δελτίο και άργησε να απαντήσει στις κλήσεις. Η ράνια τζίμα φιλοξενήθηκε στο στούντιο της εκπομπής «πάμε δανάη!» και μίλησε με την δανάη μπάρκα και τον άκη καβατζίκη. Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «καλύτερα δε γίνεται» και στον κώστα. Η σχέση της με τον γαβριήλ σακελλαρίδη και η μέρα που του είπε να χωρίσουν. Ο κόσμος πιστεύει για μένα ότι είμαι ξινή, σκληρή και άλλα ο σπύρος λάμπρου και η ράνια τζίμα έκαναν πρεμιέρα στην πρωινή ζώνη του alpha με τη νέα τους. Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της, γαβριήλ σακελλαρίδη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του mega ανοίγει ρανια τζιμα. Η ράνια τζίμα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «καλύτερα δε γίνεται» για την σχέση της με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο γαβριήλ σακελλαρίδη.

Posting Komentar

0 Komentar